Apraksts
Valrieksti netiek uzskatīti par īstu botānisko riekstu, jo tie ir ēdamās kaulaugu sēklas, taču to parasti dēvē par riekstu. Tam ir ciets apvalks. Pēc pilnīgas nogatavināšanas valrieksta ēdamās sēklas tiek izmantotas kā uzkoda, vai arī varat to izmantot dekorēšanai.
Valrieksti, pusītes/ceturtdaļas
Juglans regia, kas parasti pazīstami kā valrieksti, tiek nogādāti Ziemeļamerikā no Anglijas 1800. gadu sākumā. Tur to sauca ar nosaukumu angļu valrieksts un kļuva ļoti slavens.Valriekstiem ir dažādas formas, izmēri un īpašības. Mūsu piedāvātās izplatītās šķirnes ir:
Valrieksti gaišās pusēs 80/20
Valrieksti Gaismas pusītes 50/50
Valrieksti – pusītes/ceturtdaļas
Valrieksti LQ&B
Kā lietot valriekstus, pusītes/ceturtdaļas
Jūs varat ēst valriekstus kā neapstrādātu uzkodu vai izmantot tos dekorēšanai. Mēs piedāvājam gaišākas un tumšākas lobītu valriekstu pusītes vai ceturtdaļas, kuras varat izmantot kā sastāvdaļu daudziem ēdieniem. Valrieksts ir galvenā sastāvdaļa turku saldajā ēdienā ar nosaukumu Baklava.
Gaišo pusīšu valriekstu vairumtirdzniecība
NutriBoost ir valriekstu gaišo pusju vairumtirdzniecības uzņēmums Nīderlandē. Papildus šiem brīnišķīgajiem riekstiem mēs piegādājam arī tādus riekstus kā Indijas rieksti, mandeles un lazdu rieksti. Pilnu mūsu riekstu sortimenta pārskatu atradīsit mūsu speciālajā lapā.