Apraksts
Bioloģiskie lauksaimnieki Peru ir neapstrādātu kakao nūju kultivētāji. Sākotnēji neapstrādātas kakao pupiņas novāc ar rokām no pākstīm un maisa, lai samazinātu to rūgtumu. Pēc tam tie tiek iztīrīti dabīgā ūdenī, žāvēti, mizoti, un tad to kodols tiek sadalīts uzgaļos. Šajā procesā netiek pievienoti piemaisījumi un netiek zaudēta kakao uzturvērtība.
Neapstrādāto kakao uzgaļu izcelsme
NutriBoost piedāvā kakao uzgaļus, kuru izcelsme ir Peru. Šīs pupiņas parasti audzē Amazones, Džuninas, Sanmārtinas, Kusko un Ajakučo džungļu reģionos. Būtībā kakao koks ražo augļus, ko sauc par pākstīm, un tam ir sēklas, kas pazīstamas kā kakao pupiņas. To rūpīgi žāvē un raudzē, lai tā garša un uzturvielas paliktu nemainīgas. Tīras pupiņas izmanto, lai iegūtu kakao knišļus, tos nomizojot un sadalot serdes fragmentos. Tāpat kā nesaldināta šokolāde, arī kakao kumosam ir rūgta garša.
Kad neapstrādātas kakao pupiņas tiek mizotas un sasmalcinātas, tās pārvēršas par kakao gabaliņiem. Kad Kakao koka augļu sēklas žāvē un raudzē, tās sauc par neapstrādātām kakao pupiņām.
Kā lietot neapstrādātus kakao uzgaļus
Grauzdētus vai neapstrādātus kakao uzgaļus var izmantot daudzos ēdienos, piemēram, pikantos un saldos. Ja auzu pārslām vai rīta kokteiļiem pievienosiet vienu tējkaroti kakao kumosiņu, tas uzlabos garšu. Tie ir pieejami tumšās šokolādes aromātā, kas ir ideāli piemērots jums, kad nevēlaties izmantot īsto šokolādi. Jūs varat arī pievienot tos taku maisījumos, kokteiļos vai ceptos izstrādājumos, lai iegūtu gardu garšu.
Neapstrādāto kakao uzgaļu vairumtirdzniecība
Pērciet kakao uzgaļus neapstrādātā daudzumā no NutriBoost. Gaidiet nelielu pasūtījumu daudzumu, konkurētspējīgas cenas un augstu kvalitāti. Mēs piedāvājam privātu marķējumu un lielapjoma iepakojumu.