Apraksts
Theobroma kakao kokam ir augļi, ko izmanto kakao pastas pagatavošanai. Tas ir dabīgs malto uzgaļu produkts. Neapstrādātas kakao pupiņas tiek sasmalcinātas šķidrumā, lai iegūtu neapstrādātu kakao pastu. Ja jūs atstājat šo pastu, tā var ātri pārvērsties cietā formā istabas temperatūrā, un jums būs kakao pasta. Kakao pastas sastāvā ir pilnīgi dabīgs materiāls, un tajā ir gandrīz 55% kakao sviesta. Šis produkts ir ārkārtīgi gluds, un šokolādes izstrādājumu pagatavošanai varat izmantot organisko kakao.
Mēs izgatavojam kakao pastas šķidrumu ar augstas kvalitātes kakao pupiņām, kuras fermentē, lai samazinātu to rūgto garšu. Kakao pupiņas tiek mizotas, žāvētas un raudzētas, lai iegūtu kakao pastas šķidrumu. Šīs pupiņas ir samaltas kakao masas vai pastas pagatavošanai un pēc tam izkausētas, lai iegūtu kakao šķidrumu.
Kā lietot kakao pastu
Jūs varat izmantot kakao pastas šķidrumu šokolādes pudiņā, šokolādes dzērienā, šokolādes kūkā un tradicionālajās šokolādes tāfelītēs.
Kakao pastas/šķidruma vafeļu vairumtirdzniecība
Pērciet kakao pastas/alkoholiskos vafeles no vairumtirgotāja. NutriBoost ir jūsu rīcībā. Mēs piedāvājam zemu pasūtījumu daudzumu un konkurētspējīgas cenas. Šo preci var iegādāties kā privātu etiķeti vai vairumā.