Apraksts
Mantojuma koki tiek novākti nelielās saimniecībās Āfrikas un Peru Amazones mežos. Šie ir avoti, lai iegūtu kakao pupiņas. Šīs pupiņas novāc, tīra, šķiro un žāvē ļoti rūpīgi. Kakao pupiņas ir šokolādes garšas veidotāji un izejvielas. Šīs pupiņas var piedāvāt kakao sviestu un citas kakao cietās vielas, kas jāiegūst.
Neapstrādāto kakao pupiņu izcelsme
Kakao koka botāniskais nosaukums ir Theobroma cacao, un tas ir šokolādes avots. Kakao pupiņas vai kakao pupiņas pamatā tiek izmantotas šokolādes pagatavošanai un tiek novāktas no šī koka. Šī koka augļus sauc par pākstīm, un pupiņas ir šī augļa sēklas. Pāksa apvalks ir spilgti krāsots, un tam ir ļoti ciets apvalks. Viņi aug uz koka zariem kopu veidā. Pirmkārt, šīs pākstis ir bez smaržas mazi balti ziedi, kurus sauc par ziedkāpostu. Šie ziedi aug uz novecojušiem koka zariem.
NutriBoost piedāvā kakao pupiņas, kuru izcelsme ir Peru un Āfrikā. Peru tie galvenokārt aug Amazones, Džuninas, Kusko, Ajakučo un San Martinas mežsaimniecības reģionos. Kakao pupiņas garša ir rūgta, tāpat kā nesaldināta šokolāde.
Kā lietot neapstrādātas kakao pupiņas
To var izmantot kā; samaļ ar kafiju, nomizo un pēc tam ēd, cep, sasmalcina un pievieno smūtijiem, musli, saldējumiem, taku maisījumam, cepumu mīklai vai kā šokolādes skaidiņu recepšu vai desertu aizstājēju.
Neapstrādāta kakao pupiņu vairumtirdzniecība
Pērciet neapstrādātas kakao pupiņas vairumtirdzniecībā no NutriBoost. Gaidiet nelielu pasūtījumu daudzumu, konkurētspējīgas cenas un augstu kvalitāti. Mēs piedāvājam privātu marķējumu un lielapjoma iepakojumu.