Apraksts
Mūsu piedāvātais kokosriekstu cukurs ir pilnībā bioloģisks un nāk no Indonēzijas. Karaliskie kokosriekstu palmu ziedi ražo kristalizētu nektāru, ko izmanto kokosriekstu cukura pagatavošanai ar saldu garšu. Tas būs nevainojams papildinājums jūsu sulām, cepamajiem priekšmetiem, mājās gatavotam muslim, mērcēm, desertiem, kafijai un putrai.
Kokosriekstu palmu eļļas griezto ziedu asnu sula ir avots kokosriekstu ziedu cukura ražošanai. Āzijas dienvidaustrumu reģionos tas ir izmantots tūkstošiem gadu kā saldinātājs. Lauksaimnieki maigi sagriež zieda zīmogu, kāpjot kokā, lai iegūtu cukura ziedu nektāru. Kad nektārs ir novākts, tas tiek pārnests, lai vārītos tējkannās. Šajā procesā nektāra mitrums kļūst zems, kas ļauj sacietēt. Kad maisījums ir atdzisis, kristāla ķieģelis tiek sarīvēts.
Lai gan tam ir nosaukums kokosriekstu ziedu cukurs, tam nav tipiskas kokosriekstu garšas. Tas izskatās kā vidēji vai gaiši brūns kristālisks cukurs un garšo pēc karameles ar iesala ieskaņu.
Kā lietot kokosriekstu ziedu cukuru
Kokosriekstu ziedu cukurs ir pilnīgi bioloģisks, un tāpat kā baltajam cukuram ir tāda pati saldinošā garša. Tas būs lielisks papildinājums smūtijiem, krēmveida desertiem un citiem saldajiem ēdieniem. Kokosriekstu ziedu cukura garša ir intensīvāka nekā baltajam, tāpēc ar minimālu daudzumu pietiks patīkamai saldai garšai. To var izmantot kā kafijas saldinātāju, vai arī dzērienos varat iegūt interesantas garšas. Tā popularitāte strauji pieaug ievārījumos, augļu salātos, kokteiļos un augļu pagatavojumos.
Kokosriekstu ziedu cukura vairumtirdzniecība
Mēs esam kokosriekstu ziedu cukura vairumtirdzniecības uzņēmums. Tāpēc mēs importējam tieši no avota un piegādājam plašu zīmolu un uzņēmumu klāstu Eiropā. Veicot uzņēmējdarbību ar NutriBoost, gūstiet peļņu no konkurētspējīgām cenām un augstākās kvalitātes.