Apraksts
Svaigus kokosriekstus sagriež mazos asmeņos un vafeļu plānos pusmēnešos. Pēc tam tos grauzdējot pārvērš zelta skaidiņās. Tie ir gluži kā Indijas rieksti, pēc grauzdēšanas tiem nevar pretoties. Jūs varat baudīt šos gardos kokosriekstu čipsus ar uzkodu maisījumiem, augļiem un jūras veltēm. Jūs varat arī padarīt to par daļu no jūsu salātiem.
Bioloģiskie kokosrieksti tiek izvēlēti ar rokām, un tie tiek pārsūtīti uz centrālo procesoru. Šajā vienībā tiek veikta pārbaude, un tie kokosrieksti, kas neiztur pārbaudi, tiek noņemti. Šajā procesā vispirms visi kokosrieksti tiek attīrīti no lobītēm. Tagad paliek kokosriekstu baltā gaļa. Šī gaļa tiek pārnesta uz konveijera lentes sasmalcināšanai. Kad sasmalcināšana ir pabeigta, gaļu žāvē cepeškrāsnī, lai noņemtu mitrumu iepriekš noteiktā līmenī. Pēc žāvēšanas kokosrieksti iziet cauri daudziem filtriem, lai saglabātu nemainīgu izmēru un samazinātu salipšanu. Tad ir pienācis laiks maigi grauzdēt šīs nesaldinātās kokosriekstu skaidiņas.
Kā lietot grauzdētus kokosriekstu čipsus
Jūs varat izmantot šos perfekti grauzdētās kokosriekstu čipsus ar jogurtu, granolu, svaigiem salātiem vai pat ar smalkmaizīšu receptēm. Jūs varat baudīt šīs grauzdētās kokosriekstu skaidiņas kā uzkodu vai lieliski pasniegt kopā ar saldējumu.
Grauzdēti kokosriekstu čipsi vairumtirdzniecība
Iegūstiet grauzdētas kokosriekstu skaidiņas no vairumtirdzniecības uzņēmuma Eiropā, piemēram, NutriBoost. Jūs varat sākt pirkumu no 10 kilogramiem un, ja nepieciešams, pasūtīt konteineru kravas.