This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

Parametrs Apraksts
Botāniskais nosaukums: Cinnamomum Verum,
Kanēlis Zeylanicum
Iepakojuma izmērs: 20 – 25 Kilogram
Minimālais pasūtījuma daudzums: 20 – 25 Kilogram
Izcelsme: Indonēzija, Madagaskara, Šrilanka
Izskats: Pulveris
Pieejamība: Lielapjoma, privāta etiķete
Kvalitāte: Organisks un parasts
Glabāšanas laiks: 12-24 mēneši
Porcijas lielums: 2-4 grami dienā
Kategorija: Garšaugi un garšvielas

 

 

 

Apraksts

Ceilonas kanēļa iekšējā miza ir avots, lai iegūtu Cinnamon Zeylanicum. Pazīstamie kanēļa Zeylanicum ražotāji ir Madagaskara, Šrilanka un Indija. Vienīgais oriģinālais Ceilonas kanēlis, kas vēsturiski tiek uzskatīts par “patiesu”, nāk no Šrilankas. Lai gan arī citi kanēli ir no vienas sugas, tos uzskata par “nepatiesiem” un sauc par kasiju. To cenas ir atšķirīgas, tāpēc ir svarīgi norādīt, kura šķirne jums nepieciešama.

Kanēļa Ceilonas pulvera izcelsme

Kanēlis tiek uzskatīts par ļoti vecu, un ēģiptieši to izmantoja jau 2000. gadā pirms mūsu ēras. Kanēļa koku stublājus sagriež un pēc tam apstrādā, nokasot to ārējo mizu. Šī iemesla dēļ iekšējā miza kļūst vaļīga un pēc tam tiek atdalīta apaļkoku ruļļos. Pēc tam ruļļus žāvē vairākas stundas un pēc tam sagriež ruļļos ap 10 cm. Šos ruļļus vēlāk sasmalcina pulverī.

Kā lietot kanēļa ceilonu

Kanēļa pulveri var izmantot daudzos veidos, piemēram, pikantos dzērienos un desertos. Dažādas kanēļa sugas ir avots kanēļa pulvera iegūšanai. Āzijā kanēļa koks tiek audzēts, galvenokārt Vjetnamā, Ķīnā un Indonēzijā. Tos izmanto arī saldam aromātam ar unikālu un pikantu garšu, ko iegūst no ēteriskās eļļas, ko sauc par kanēļa aldehīdu.

Kanēļa kokam ir jāaug divus gadus, lai iegūtu kanēli. Pēc diviem gadiem koks ir sasmalcināts celmos, un tad parādīsies daudz mazu pumpuru. Kad šie dzinumi kļūst biezi un nobrieduši, un to diametrs ir 2 collas, pēc zaļās ārējās mizas noskūšanas stublāja iekšējā miza ir vienmērīgi sasista un sasitusi, līdz tā atbrīvojas no koka sirds. Pēc tam iekšējo mizu žāvē gaisā, tās lielās loksnes noņem un sagriež sloksnēs. Šīs ir sloksnes, kas pārvērtās par sarullētām kanēļa spalīšiem. Šīs spalvas tālāk žāvē krāsnī vai zem saules. Kad spalvas ir pietiekami miecētas, tās ir gatavas sūtīt pa visu pasauli.

Mūsu piedāvātais kanēļa pulveris ir pilnīgi organisks un kūst mutē ar siltu, pikantu, saldu, aromātisku un maigu garšu. Jūs varat to pievienot savai virtuvei, lai pagatavotu perfektu ēdienu, kā arī radīt dziļumu. To var izmantot, lai aromatizētu augļu ēdienus, saldos un graudaugu biezeni. Oriģinālais kanēlis var dot pārsteidzošu aromātu karstu dzērienu, piemēram, kafijas vai tējas, pagatavošanai.

Kanēļa Ceilonas pulvera vairumtirdzniecība

Mēs esam kanēļa ceilonas pulvera vairumtirdzniecības uzņēmums. Tāpēc mēs importējam tieši no avota un piegādājam plašu zīmolu un uzņēmumu klāstu Eiropā. Veicot uzņēmējdarbību ar NutriBoost, gūstiet peļņu no konkurētspējīgām cenām un augstākās kvalitātes.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our