Apraksts
Kvinoja ir pazīstama kā zālaugu augs, kas galvenokārt aug Dienvidamerikā ar ēdamajām sēklām kā graudaugu kultūra. Kvinoja sēklas vai graudi ir bez lipekļa un pseidocereāli.
Kvinoja miltu izcelsme
Pirmā kvinojas audzēšana tika veikta apmēram pirms 7000 gadiem Andos. Tāpēc to uzskata par senu graudu un galveno pārtikas produktu kopš pirmskolumbiešu laikmeta. Kad notika spāņu meklējumi, viņi atstāja novārtā Kvinoja, jo uzskatīja, ka tas ir indiešu ēdiens.
Kvinoja audzēšana sasniedza maksimumu 20. gadsimta pēdējā pusē. Tagad to audzē no Andu reģiona līdz Amerikas Savienoto Valstu ziemeļrietumiem līdz Kanādai. No 2017. gada septembra līdz 2018. gadam aptuveni 255 komerciālos produktos, ieskaitot cepšanas izstrādājumus, kā sastāvdaļa bija iekļauta kvinoja.
Šīs mazās pseidocereālas augošais reģions ir Andi. Jūs varat izmantot kvinojas sēklas kā grauzdētas vai neapstrādātas.
Kā lietot kvinoja miltus
Parasti kvinojas miltus sajauc ar citiem miltiem un izmanto daudzos produktos, piemēram, desertos, maizē, konditorejas izstrādājumos un citos cepšanas priekšmetos. Kvinoja milti ir vai nu grauzdēti, vai vārīti. To parasti izmanto aptuveni 20%, sajaucot to ar kviešu miltiem, lai pagatavotu pankūkas, desertus, maizi un cepumus.
Kvinoja miltu vairumtirdzniecība
Mēs piegādājam kvinojas miltus kā vairumtirdzniecības uzņēmumu. Izbaudiet mūsu asās cenas, augsto kvalitāti un daudzveidīgo sortimentu. Pieprasiet savu pielāgoto piedāvājumu, izmantojot mūsu saziņas veidlapu.