This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

Parametrs Apraksts
Botāniskais nosaukums:  Chenopodium quinoa
Iepakojuma izmērs 20  Kilogrami
Minimālais pasūtījuma daudzums 20 Kilogrami
Izcelsme Peru
Izskats Balts pulveris
Pieejamība Lielapjomā, privāta etiķete
Kvalitāte Organiskā un tradicionāla
Derīguma termiņš 12 mēneši
Porcijas lielums ¼ glāzes
Kategorija Milti

 

 

 

Apraksts

Kvinoja ir pazīstama kā zālaugu augs, kas galvenokārt aug Dienvidamerikā ar ēdamajām sēklām kā graudaugu kultūra. Kvinoja sēklas vai graudi ir bez lipekļa un pseidocereāli.

Kvinoja miltu izcelsme

Pirmā kvinojas audzēšana tika veikta apmēram pirms 7000 gadiem Andos. Tāpēc to uzskata par senu graudu un galveno pārtikas produktu kopš pirmskolumbiešu laikmeta. Kad notika spāņu meklējumi, viņi atstāja novārtā Kvinoja, jo uzskatīja, ka tas ir indiešu ēdiens.

Kvinoja audzēšana sasniedza maksimumu 20. gadsimta pēdējā pusē. Tagad to audzē no Andu reģiona līdz Amerikas Savienoto Valstu ziemeļrietumiem līdz Kanādai. No 2017. gada septembra līdz 2018. gadam aptuveni 255 komerciālos produktos, ieskaitot cepšanas izstrādājumus, kā sastāvdaļa bija iekļauta kvinoja.

Šīs mazās pseidocereālas augošais reģions ir Andi. Jūs varat izmantot kvinojas sēklas kā grauzdētas vai neapstrādātas.

Kā lietot kvinoja miltus

Parasti kvinojas miltus sajauc ar citiem miltiem un izmanto daudzos produktos, piemēram, desertos, maizē, konditorejas izstrādājumos un citos cepšanas priekšmetos. Kvinoja milti ir vai nu grauzdēti, vai vārīti. To parasti izmanto aptuveni 20%, sajaucot to ar kviešu miltiem, lai pagatavotu pankūkas, desertus, maizi un cepumus.

Kvinoja miltu vairumtirdzniecība

Mēs piegādājam kvinojas miltus kā vairumtirdzniecības uzņēmumu. Izbaudiet mūsu asās cenas, augsto kvalitāti un daudzveidīgo sortimentu. Pieprasiet savu pielāgoto piedāvājumu, izmantojot mūsu saziņas veidlapu.

 

This website needs you to allow the use of cookies as described in our