Apraksts
Rīsu milti ir izgatavoti no smalki slīpētiem rīsiem. Tas ir balts rīsu miltu veids, kas tiek gatavots no rīsiem pēc to neaizsniedzamās ārējās mizas noņemšanas. Jūs varat to izmantot kā kviešu miltu aizstājēju, jo tie nesatur lipekli. To var izmantot arī mērču un mērču sabiezēšanai.
Balto rīsu miltu izcelsme:
Ķīnas dienvidos rīsi pirmo reizi tika kultivēti ap 6000.g.pmē. Pēc tam tas ātri izplatījās Taizemē, Indijā un Vjetnamā. Apmēram 50% pasaules rīsu produkcijas ražo Ķīna un Indija. Arkanzasa, Luiziāna un Kalifornija ir galvenie rīsu ražotāji ASV. Ap 1000 gadu pirms mūsu ēras rīsi sasniedza Āfriku un pēc tam Grieķiju. Vēlāk tas tika atvests uz Brazīliju no Eiropas. Pašlaik Āzijā tiek ražots vislielākais rīsu procents pasaulē. Tas ir arī lielākais rīsu patērētājs.
Kā lietot baltos rīsu miltus
Jūs varat izmantot balto rīsu miltus, lai sabiezinātu mērces, apvilktu zivis vai ceptuves, piemēram, maizi, klimpas, cepumus un daudz ko citu.
Balto rīsu miltu vairumtirdzniecība
NutriBoost ir rīsu miltu balto vairumtirdzniecība un dažādu sastāvdaļu piegādātājs. Mēs piegādājam augstas kvalitātes sastāvdaļas par konkurētspējīgām cenām un ar zemiem minimālajiem pasūtījumu apjomiem.