Apraksts
Ķirbim ir ēdamas sēklas, ko sauc arī par pepita de calabaza. Tie tiek klasificēti kā A vai AA un aug bez čaumalas. Tas arī izskaidro to saīsinājumu “GWS”, kas nozīmē; audzē bez čaumalas.
Jums jāzina, ka ir divu veidu ķirbju sēklas. Tos var audzēt bez ādas vai spīdēt. Salīdzinot abus, spīduma šķirnes krāsa ir nedaudz gaišāka.
Mums ir sertificētas bioloģiskās saimniecības, kurās mēs audzējam savas bioloģiskās ķirbju sēklas. Mēs neizmantojam nekādus insekticīdus, fungicīdus vai mākslīgo mēslojumu. Tāpēc tas ir izdevīgi visiem, piemēram, dzīvniekiem, cilvēkiem, kuri izmanto produktus, un mikroorganismiem laukos.
Dzīvnieku barība tiek gatavota arī no produktiem neizmantojamas ķirbju gaļas, kas ir eļļas presēšanas atlikumi. ASV augļu mīkstumu izmanto kā pamatproduktu, kas tiek apstrādāts un konservēts.
Ķirbjiem perfektai audzēšanai vajadzīgs viens gads. Parasti auga kāts aug uz zemes, bet, sasienot, tas var arī uzkāpt. Tam ir mēreni zari un gari kāti. Ziedi uz lapu padusēm sāk parādīties pēc dažām sēšanas nedēļām.
Ķirbju sēklu izcelsme
Sākotnējās ķirbju sugas ir sastopamas Centrālajā, Dienvidamerikā un Ziemeļamerikā. Tāpēc to uzskata par Amerikas vietējo augli. Ķirbja iedzimtais nosaukums ir “pepita”, kas cēlies no spāņu valodas frāzes “pepita de calabaza”, kas nozīmē “maza ķirbja sēkla”.
Kā lietot ķirbju sēklas
Ķirbju sēklas ir ļoti labi izmantojamas daudzos maizes izstrādājumos, un tās var lietot kā uzkodu pēc grauzdēšanas. Cepot šīs sēklas, tās piešķir riekstu un pikantu garšu.
Ķirbju GWS AA vairumtirdzniecība
Mēs piegādājam ķirbju gws aa vairumtirdzniecībā. Iegūstot tieši no Ķīnas, varat paļauties uz mūsu elastību un lielo pieejamību.