Apraksts
Kvinoja ir viengadīgs zālaugu augs, ko audzē ēdamo sēklu dēļ. Tas galvenokārt aug Dienvidamerikā kā graudu kultūra.
Kvinoja ir pieejama daudzās krāsās. Slavenākā Kvinoja krāsa ir balta, bet tagad kļūst populāra arī melna un sarkana. Ja salīdzinām melno kvinoju ar balto kvinoju, tai ir unikāla salda un zemes garša. Visbeidzot, jums ir arī visu trīs krāsu maisījums, ko sauc par “quinoa tricolor”.
Melnās kvinojas izcelsme
Kvinoja izcelsme ir Dienvidamerika, un tā ir augstkalnu augs. Tas ir izmantots kā galvenais pārtikas produkts tūkstošiem gadu. Melnā kvinoja ir sertificēta bioloģiskā sēkla, nevis grauds. Melnās kvinojas pieaugums notiek sausos un vēsos kalnainos Bolīvijas un Peru reģionos. Kvinoja pārstrādē un audzēšanā netiek izmantotas mākslīgas sastāvdaļas vai piedevas. Tāpēc tas nav ĢMO. Salīdzinot ar balto ekvivalentu, melnajai kvinojai ir stingra tekstūra un zemīgāka garša.
Kā lietot melno kvinoju
Kvinoja ir lielisks papildinājums jebkurai rīsu receptei un viegli lietojama. To var pievienot arī zupās, putrās un salātos. Kvinoja jūsu virtuvē ir lieliska, jo tai ir lieliska garša un ērtības. Jūs varat pasniegt kvinoju kuskusa vai rīsu vietā kā aukstu vai karstu. Sāciet savu dienu svaigu ar kvinoju, pagatavotu ar putru un augļiem. Tas dod fantastisku garšu kopā ar zupām un karstajiem katliem, garšaugu ar svaigām zivīm, frī kartupeļiem un karijiem, un rada brīnišķīgus salātus vai sānu ēdienus. Tas ir lielisks Tabouli krekinga kviešu aizstājējs kaperos, olīvās, grauzdētos Vidusjūras dārzeņos un kazas sierā.
Melno kvinoju vairumtirdzniecība
Mēs piegādājam quinoa black kā vairumtirgotāju. NutriBoost pērk tieši no avota un tādējādi garantē augstu kvalitāti un konkurētspējīgas cenas.