Apraksts
Organiskās melnās, sarkanās un baltās kvinojas maisījumu sauc par trīskrāsu kvinoju. Tam ir kraukšķīga un pūkaina tekstūra ar riekstu garšu. Trīskrāsu kvinoja, ko mēs piedāvājam, ir bioloģiska un tās izcelsme ir Peru un Bolīvija. Kvinoja ir augu sēkla, bet cilvēki to uzskata par graudu. Tā kā tā veidojas, sajaucot sarkano, balto un melno kvinoju, tai ir jaukta garša, īpašības un tekstūra. Trīskrāsu kvinoja var jūsu ēdieniem pievienot fantastisku krāsu.
Trīskrāsu kvinojas izcelsme
Dienvidamerika ir kvinoja izcelsme. To galvenokārt audzē ēdamo sēklu dēļ. Šis zālaugu augs aug kā graudaugu kultūra. Baltajai kvinojai ir vieglākā tekstūra un maiga garša, kas padara to pūkaināku no citiem līdzīgiem, kad tā tiek pagatavota. Ja mēs runājam par sarkano kvinoju, tai ir sirsnīgāka un košļājama tekstūra, bagātāka garša un riekstīgāka garša salīdzinājumā ar balto kvinoju.
Kā lietot trīskrāsu kvinoju
Labākais trīskrāsu kvinojas izmantošanas veids ir rīta putra. Bet to var izmantot tāpat kā melno un sarkano kvinoju, jo tā kraukšķīgā garša.
Trīskrāsu kvinoju vairumtirdzniecība
Mēs piegādājam quinoa tricolor kā vairumtirgotāju. NutriBoost pērk savu kvinoju tieši no avota un tādējādi garantē augstu kvalitāti un konkurētspējīgas cenas.