This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Parametrs Apraksts
Botāniskais nosaukums: Euterpe precatoria, Euterpe oleracea
Lepakojuma izmērs: 5 kilogrami
Minimālais pasūtījuma daudzums: 10 kilogrami
Izcelsme: Brazīlija, Bolīvija, Kolumbija
Izskats: Pulveris
Pieejamība: Lielapjomā, privāta etiķete
Kvalitāte: Organiskā
Derīguma termiņš: 24 mēneši
Porcijas lielums: 2-3 grami dienā
Kategorija: Superprodukti

 

 

 

Apraksts:

Pārtikas profesionāļiem mūsu Acai pulveris ir pieejams vairumtirdzniecības iepakojumā. Mēs piedāvājam bioloģisko Acai pulveri, kas ir žāvēts liofilizācijā. Kolumbija, Brazīlija un Bolīvija ir vadošie organiskā Acai pulvera ražotāji. Mūsu produkts ir 100% tīrs un tam nav piemaisījumu ar maltodekstrīnu. Saskaņā ar mūsu klientu pieprasījumu mēs piegādājam Acai pulveri visā pasaulē ar dažādiem iepakojumiem un pieņemamām cenām.

Acai Pulvera Izcelsme:

Sausā un karstā sezonā no maija līdz novembrim ražas novākšanai izmanto Acai koka augļus. Tas ir laiks, kad tas izrādījās vērtīga vietējo iedzīvotāju uztura sastāvdaļa, un sezonas laikā viņi katru dienu izdzer aptuveni 2 litrus nolaistītās acai mīkstuma. Viens acai koks var saražot gandrīz 1000 kg augļu, un viens auglis sver dažus gramus. Acai palma ir avots, kur iegūt acai augļus, un tās izcelsme ir Dienvidamerikas valstis, piemēram, Brazīlija un Peru. Augļi ir mazi un atrodami melnā un tumši violetā krāsā. Šī purpursarkanā augļa forma ir apaļa ar 1 collas apkārtmēru. Tas aug zaru veidā ar 500-900 augļu kopu vienā ķekarā. Šis auglis ir nosaukts pēc vietējās leģendas par Amazones upi, un tas nāk no portugāļu valodas adaptācijas Tupian vārdam ïwaca’i, kas nozīmē augli, kas maisa ūdeni vai raud. Bez citiem Amazones augļiem Acai ogas ir vēl viens tradicionāls vietējo iedzīvotāju ēdiens, kas kļuva ļoti populārs ārpus reģiona deviņdesmito gadu vidū.

Auksti žāvētu Acai ogu pulveris:

Acai mīkstuma žāvēšanas un sasaldēšanas laikā jābūt vakuuma videi ar temperatūru – 40 ° C. Visa šī procedūra likvidē ūdeni un to sauc par sublimāciju. Ja acai tiek pārstrādāts ar citiem konserviem, tas radīs nepatīkamu brūnu pulveri. NutriBoost piedāvā labāko liofilizēto acai pulveri.

Kā lietot acai pulveri

Acai pulveris ir viena no galvenajām sulu, kokteiļu un jogurta sastāvdaļām. To var arī iepakot saldējumos, desertos vai salātos. Tas ir produkts, kas tiek iegūts tikai no sasmalcinātas, žāvētas un saldētas organiskās acai sulas. Tam ir salda garša, kas padara to par lielisku piedevu sulām, kokteiļiem un brokastīm.

Acai pulvera saldēšanas žāvētu vairumtirdzniecība

NutriBoost kā vairumtirdzniecības uzņēmums Acai pulvera sasaldēšanai žāvētā veidā piedāvā konkurētspējīgas cenas. Mūsu galvenie acai ogu pulvera klienti ir izplatītāji, vairumtirgotāji, importētāji un piegādātāji.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our