This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

Parametrs Apraksts
Botāniskais nosaukums: Cocos nucifera
Iepakojuma izmērs: 10 kilogrami
Minimālais pasūtījuma daudzums:  20 kilogrami
Izcelsme: Šrilanka, Filipīnas
Izskats: baltas cietas vielas
Pieejamība: lielapjomā, privāta etiķete
Kvalitāte: organiskā un tradicionāla
Derīguma termiņš: 12 mēneši
Porcijas lielums: 0,7 oz
Kategorija: Zaveti augļi

 

 

Apraksts

Mums ir žāvēti neapstrādātie kokosriekstu čipsi, kuriem ir bioloģiskā lauksaimniecība. Kokosriekstu baltā mīkstums ir avots kokosriekstu skaidiņu un citu balto kokosriekstu produktu iegūšanai. Kokosriekstu mīkstumu vispirms pilnībā žāvē karstā gaisā, pēc tam sasmalcina smalkos gabaliņos, lai iegūtu kokosriekstu skaidiņas. Kad žāvēšana ir pabeigta, to atkal sasmalcina, lai iegūtu pārslas. Šīs pārslas tālāk apcep neapstrādātā kokosriekstu eļļā, lai iegūtu kokosriekstu skaidiņas.

Kokosriekstu skaidiņas ir modernas visā pasaulē, īpaši rietumos. Tos galvenokārt cep saulespuķu eļļā vai rafinētā palmu eļļā. Rafinētas eļļas nav piemērotas ķermeņa holesterīnam. Jūs varat atbrīvoties no šīm bailēm, apcepot neapstrādātas kokosriekstu skaidiņas neapstrādātā kokosriekstu eļļā, lai iegūtu grauzdētas kokosriekstu skaidiņas. Šajās garšīgajās grauzdētajās kokosriekstu skaidiņās nav pievienots saldinātājs, lai jūs varētu baudīt uzkodas. Kokosriekstu čipsu pagatavošanai izmanto svaigus kokosriekstus, tos sagriežot plānās sloksnēs un iepakojot tieši svaigā iepakojumā.

Kokosriekstu čipu izcelsme

Palmu sauc par dzīvības koku. Tas ražo svarīgu kultūru, ko sauc par kokosriekstu. Kokosriekstu iekšpusē ir balta mīkstums, ko sauc par kokosriekstu gaļu. Kokosriekstus ražo palmas, kas galvenokārt aug tropu apgabalos. Viņiem ir brūna cieta čaula, kas aizsargā balto gaļu. Kokosrieksti ir ļoti slaveni ar kokosriekstu piena un kokosriekstu eļļas ražošanu. Bet tomēr daudziem cilvēkiem rodas jautājums, kā izmantot kokosriekstu gaļu.

Džungļos un mežos, kad kokosrieksts ir nogatavojies, tie nokrīt un aug. Palmas tiek komerciāli stādītas arī tropu apgabalos. Drupes ir visbiežāk audzētais rieksts ar ovālām sēklām, kam ir spēcīga garoza un cieta čaula.

Kā lietot kokosriekstu čipsus:

Ir lieliski izmantot salātos kokosriekstu skaidiņas. Kokosriekstu skaidiņas arī piešķirs unikālu garšu, ja tās izmantos kopā ar neapstrādātiem un zaļiem dārzeņiem, Āzijas iedvesmotiem rīsiem, zemesriekstu mērci, dārzeņiem un tofu vai grilētu vistu. Jūs varat pievienot maigu garšu karijiem, salātiem, granolām, ceptiem izstrādājumiem un citiem.

Neapstrādāta kokosriekstu čipsu vairumtirdzniecība

Iegūstiet neapstrādātas kokosriekstu čipsus no vairumtirdzniecības uzņēmuma Eiropā, piemēram, NutriBoost. Jūs varat sākt pirkumu no 10 kilogramiem un, ja nepieciešams, pasūtīt konteineru kravas.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our